Germanyden Türkceye cevrılmıştır bazı hatalar olabılır..
PAINT.NET INDIR :
http://www.chip.de/downloads/Paint.NET_13015268.htmlodann sonra kapatin acin bilgisiyarinizi
Bugün nasıl warrock veya değiştirebilirsiniz make size gösterecektir.
İyi ve de öğrenmek için düzenlenmektedir Öğreticiyi umuyoruz. Ama Achtung! Sen warrock şekli da, üniforma ve silah, vb bu Sobalt tasarlanmış warrock Eğer gibi her şey yapamazsınız artık ve bu nedenle bir kaza geliyor!
İşte küçük bir ipucu: eğer ne zaman yedek bir tamir crach geri gitmek için gerekli olacak Bence izin verilecek şekil bilmiyorum.
Bu kadar konuşma yeter, biz alışveriş merkezi başlar.
Yani Öncelikle, Photoshop veya paint.net incelemek üzere bir programı.
paint.net NOT PC'nizi o vardı da ne var program, onu ve insterlieren indirmek gerekir, burada nerede paint.net Herr almak erfahrst!
Sonra indirildikten sonra, WinRar demnäst ile açmak gerekir. İndirilen insterlliert WinRar ve onun kitap, sağ tıklayın ve tıklayınız "burada" düğmesini almak en indirilen paint.net WinRar olmalıdır.
Sonra insterllation, bu insterlliert ve açılır.
Biz sadece alışveriş merkezi kapsamı olmak istiyorum veya Zoom değiştirin.
Sizin warrock dizini "varsayılan: C: \ Program Files \ Warrock" git ve klasörü açın klasörde "doku" klasörü bize dokular yüksek sesle, bu warrock tüm doku vardır. Fakat biz sadece bu klasörde üzerinde "oyun" ve dosyayı bulmak kapsamını düzenlemek istediğiniz
orada "scope.dss" bulunuz
Sonra, dosya bulduk onu ve sonra tıklama ile açın sağ tıklayın:
Paint nete tiklayin ondan sonra
Paint.net değil listesinde Eğer Mavi makierte Durschen on "" belirtilmelidir
Paint.net değil listesinde Eğer Mavi makierte Durschen on "" belirtilmelidir
Tamam'ı tıklatın, bu nedenle artık "kapsamında" Zoom görmek
Sen nerede normal kakierten quadrangles sowelche olabilir beyaz dursch bak Görüşürüz. Bu görünür:
Bu kareler şey, bu size Görünmüyor "" Görünmez nehnt basit değil bir şey olduğunu
Bu silgiyi lastiğe çıkışı ile kareler alır.
"Zoom" away from the orta hariç tüm kapsamı silmek için önemli!
Ben her zaman burada bir örnek kırmızı makie:
Böylece, açık ve her zaman olduğu ortada ortasında porfis için olduğunu biliyorum 256x256 olduğunu
Sonra onu istiyorum ona yolu mallt!
Bu nedenle zaman bitmiş olduğu's gelmez!:
Ben her zaman burada bir örnek kırmızı makie:
Şimdi mağazasında henüz vardır. Mı Ctrl + S ya da dosya üzerine gider ve sonra Kaydet'i tıklatın.
Sonra henüz ayar türü kaydetmek için: